Výborný pařížský krém

18. prosince 2009 v 12:21 | Maky |  PEČENÍ
Den předem svaříme "pařížskou šlehačku"(koupila jsem ji v Kauflandu,v hnědém kelímku,
byla o 1Kč dražší než klasická bílá...)Necháme ji projít varem,aby probublala a lehce
vzkypěla.Necháme vychladnout a dáme na 1den do lednice.

Druhý den do této svařené šlehačky přidáme 125g změklého másla.
Elektrickým šlehačem vyšleháme na nejvyšší rychlost.
Protože se šlehačka s máslem srazí,
přidáme 2 polévkové lžíce rozpuštěného 100% tuku
a opět dobře vyšleháme.
Vznikne nádherně hladký krém,který můžeme přisladit moučkovým cukrem(já ho nesladím).
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama